vrijdag 5 september 2014

We zijn er weer! Joepie terug naar school!

Een feestelijke eerste schooldag met de jarige Thibo! Gelukkige verjaardag Thibo! Samen lekkere wafels maken en daarna smullen maar. Dank je wel voor het leuke cadeautje!















Met ballonnen maken we het feest helemaal compleet. Eerst even blazen en daarna versieren maar! Feestelijk op weg naar huis met een mooie ballon in onze hand!






De nieuwe speelhoekjes verkennen in de klas. We leven ons helemaal uit!

















We zoeken naar de eerste letter van onze naam, wat kunnen we dat al goed! Daarna knippen, plakken en kleuren maar, versieren van ons werkmapje.





Welkom in het winkeltje van de klas. Hier kunnen we de leukste spulletjes kopen voor in onze boekentas. Hoeveel kost een koekendoosje, een brooddoos,...Samen bepalen we de prijs en daarna kopen en verkopen maar. We spreken de meneer/mevrouw van de winkel op een beleefde manier aan,...





Wat zijn we al handig met het kleine boormachine. We maken een gaatje in de ketting voor het draadje, daarna mooi versieren met kraaltjes,..






Met de letterstempels stempelen we verschillende namen. Goed kijken welke letters we nodig hebben..





Wat heb je verstopt in het zoekzakje? We proberen het te raden door te voelen, maar als dat niet lukt krijgen we enkele tips van onze vrienden.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten